Search
Close this search box.

Bijzonderheden over… chocola of… Nelson Mandela…

Bijzonderheden over… chocola of… Nelson Mandela… Ook dat is vanaf nu te vinden op de website van De Goede Huisvader. Onder het kopje Bijzonder Dagen zijn dit soort zaken terug te vinden.

Eigenlijk deed ik het al veel langer. Via Twitter deelde ik bijna dagelijks de belangrijkste bijzondere dagen. Soms deed ik dat ook via Facebook of Instagram. Zelfs via Mastodon trouwens, zij het heel sporadisch. Meestal via Twitter dus. Totdat iemand – ik noem geen namen – besloot om wat dingen via Twitter aan te gaan passen en er beperkingen golden. Beperkingen in wat je mocht doen, beperkingen in wat je mocht lezen. Wat daar de redenen ook voor mogen zijn, ik vond het een goed idee om dan maar iets anders te gaan doen. Het aanbieden van deze bijzondere dagen via deze website.

Er zijn genoeg websites die dit soort opties aanbieden. Wanneer je een vermelding zoals deze bekijkt wijkt deze wel af van die andere vermeldingen. De achtergronden zijn wat uitgebreider. Dat is wat ik belangrijk vind.

Het klopt, niet alle bijzondere dagen staan vermeld. Daar ben ik druk mee bezig. Dat is een mooi project voor de komende tijd.

Bijzonderheden over... chocola of... Nelson Mandela...

Chocola en Nelson Mandela?

Wat hebben chocola en Nelson Mandela met elkaar te maken? Eigenlijk helemaal niets. Behalve dat ze beide vermeld staan op de website dan. Nelson Mandela omdat het op 18 juli Nelson Mandela Dag is. Chocola …. nou ja, daar is wel wat mee aan de hand. Dat is wat lastiger uit te leggen. Begin maar even met 7 juli, dan weet je dat je nog even verder moet lezen.

Even geduld…

Natuurlijk doe ik mijn best om alles zo snel als mogelijk bij te werken. Soms kan het voorkomen dat ik iets vergeet. Even geduld dus en soms mijn excuses wanneer ik iets ben vergeten.

Ook interessant

240 miljoen pc's?

240 miljoen pc’s?

Volgens een berekening van Canalys zouden 240 miljoen pc’s na 2025 verdwijnen op de afvalberg. De ondersteuning door Microsoft van Windows 10

Lees verder »

Interessant artikel?

Is dit een waardevol of interessant artikel? Betuig je steun dan door dit artikel te delen via social media of ga een stap verder. Door een kopje koffie voor me te kopen! Dat doe je via de onderstaande optie.

Alvast bedankt!