Search
Close this search box.

Daar gaan we weer!

Daar gaan we weer! Dat lijkt erop. Toch is het net iets anders dan dat het voorheen was. Graag leg ik even uit wat ik van plan ben om te gaan doen en hoe ik dat ga doen.

Feest!

De Goede Huisvader heeft een lange winterslaap achter de rug. Het werd tijd om weer wat te gaan doen met de website. Een nieuwe website, een Instagram-account en natuurlijk al de bekende Twitter– en Facebook-accounts. Daar moest wat meer mee gedaan worden.

Als schrijver en fotograaf misbruikte ik de afgelopen dagen het Instagram-account waar ik mijn creatieve producties deel. Dit kunnen foto’s zijn of door mij geschreven gedichten. Ineens stonden daar leuke kindersnoetjes tussen en dit zette mij aan het denken. Wilde ik dit wel? Was het niet beter om dit van elkaar te scheiden? Dus dat gebeurde. Het resultaat bekijk je nu via een nieuw Instagram-account: https://www.instagram.com/goedehuisvader.

Update 2023

Na een update gegeven te hebben in 2022 op dit artikel, werd het in 2023 tijd voor een aangepaste versie van de update. De update uit 2022 besloot ik maar helemaal te verwijderen. De actualiteit haalde deze update in zou je kunnen stellen.

Wat is er veel veranderd sinds 2017! Het is inmiddels januari 2023 en ik ben bezig om de artikelen van de oude website over te zetten naar een nieuwe website. Dit omdat ik weer eens opnieuw wil beginnen.

De activiteiten als fotograaf heb ik inmiddels beëindigd. Dit vanwege mijn ziekte (chronische clusterhoofdpijn). Hiervoor zijn nieuwe bedrijfsactiviteiten gekomen. Daarnaast ben ik nog steeds huisvader. Al is dat natuurlijk wel anders in vergelijking met 2017.

2017

In 2017 waren de kinderen jonger. De kinderen worden ouder. De oudste gaat inmiddels naar de middelbare school. De jongste zit in de zesde klas van de lagere school.

Mijn wederhelft werkt voor een deel thuis, wat erg gezellig is. Ze is nog steeds hoofdkostwinner. Zelf ben ik sinds 2022 actief als aanbieder van webdiensten. Meer hierover is terug te vinden via www.goedehuisvader.com. Ik heb er bewust voor gekozen zaken van elkaar gescheiden te houden. Deze website blijft zoals die is.

Ook interessant

240 miljoen pc's?

240 miljoen pc’s?

Volgens een berekening van Canalys zouden 240 miljoen pc’s na 2025 verdwijnen op de afvalberg. De ondersteuning door Microsoft van Windows 10

Lees verder »

Interessant artikel?

Is dit een waardevol of interessant artikel? Betuig je steun dan door dit artikel te delen via social media of ga een stap verder. Door een kopje koffie voor me te kopen! Dat doe je via de onderstaande optie.

Alvast bedankt!