Search
Close this search box.

Mijn dochter oefende alvast voor Warmetruiendag

2 februari 2018 was het Warmetruiendag. Dat is een dag die eigenlijk niet geschikt was voor mijn dochter. Haar kledingkeuze in februari 2018: een combinatie van hip-zomers … en oorwarmers.

Aandringen

Na aandringen lukt het om haar een maillot of legging aan te laten trekken. Zouden we dat niet voorstellen (lees: aandringen, smeken etc), dan zou ze die weglaten. Daar is niets mis mee… ergens in juli of augustus.

Voor de vorm heeft ze wel haar oorwarmers op. Nou ja… het zijn oor- en ‘wang warmers.’ Toen ik vroeg of ze misschien koude oren had, liet ze weten dat ze de oorwarmers gewoon leuk vond staan.

Zeldzaamheid

Eerder heb ik er al over geschreven. De manier waarop dochterlief zich kleed. Helaas is het nog steeds een zeldzaamheid, wanneer ze een broek aantrekt. Heeft ze die wel aan, dan valt het zelfs haar meester op.

Broeken heeft ze genoeg. Zijn ze te klein geworden, dan kunnen ze in mint conditie doorgegeven worden aan iemand anders. Zij kan dan ondertussen met grote zuchten voor haar kledingkast staan.

“Ik heb echt niets om aan te trekken!”

Inmiddels is ze bijna zeven en deze opmerking hoor ik nog regelmatig. Hoe gaat dat zijn, wanneer ze een jaartje of vijftien is?! Iets waar ik nu al naar uitkijk (niet dus).

Kortom, vrijdag is het Warmetruiendag. Ik vermoed dat zelfs met de kachel uit geen trui aangetrokken zal worden. Vandaar dat ik voor haar de dag om zal dopen naar “Oorwarmers Dag”…

Mijn dochter oefent alvast voor Warmetruiendag.
Mijn dochter oefent alvast voor Warmetruiendag.

Ook interessant

240 miljoen pc's?

240 miljoen pc’s?

Volgens een berekening van Canalys zouden 240 miljoen pc’s na 2025 verdwijnen op de afvalberg. De ondersteuning door Microsoft van Windows 10

Lees verder »

Interessant artikel?

Is dit een waardevol of interessant artikel? Betuig je steun dan door dit artikel te delen via social media of ga een stap verder. Door een kopje koffie voor me te kopen! Dat doe je via de onderstaande optie.

Alvast bedankt!