Harm Jagerman

Over Harm Jagerman

Wie ben ik, wat doe ik?

Over Harm Jagerman

Wie ben ik?

In het dagelijks leven ben ik digital creator. Dit houdt in dat ik me met digitale creaties bezighoud. Dit kunnen websites zijn, maar ook uitingen op of voor social media. Als digital creator ben ik er om je te ondersteunen. In woord / tekst en afbeeldingen. 

Biografie

Mijn wieg werd ergens in de jaren zeventig van de vorige eeuw opgezet. Ik zal je de details besparen. Wat belangrijker is: ik beschik inmiddels over een brede ervaring. Zo was ik werkzaam als IT’er, recruiter, content beheerder, online marketeer  en consultant. 

In 2010 besloot ik om aan de slag te gaan als zelfstandige. Ik besloot van mijn hobby een beroep te maken. Dat werd fotografie. In de eerste jaren combineerde ik dit met mijn werkzaamheden als senior functioneel applicatiebeheerder in een groot ziekenhuis in het westen van het land. Later werd dit een combinatie die zou blijven: een combinatie tussen werk en privé. Naast zelfstandige ben ik ook huisvader. Meer over mijn leven als huisvader is te vinden via de website De Goede Huisvader. 

De Goede Huisvader Webhosting

In 2021 besloot ik te starten met De Goede Huisvader Webhosting. Een manier van websiteontwikkeling en website hosting die verder gaat dan anderen. Meer hierover lees je via de website van De Goede Huisvader Webhosting. 

Wat kan ik voor je doen?

Natuurlijk kan ik een website of webshop voor je inrichten. Ook kan ik je helpen bij het schrijven van de teksten voor de website of webshop. Er is meer dat ik voor je kan doen! 

Wat ik verder voor je kan doen? Vraag het gerust! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Interesse? Neem contact op!