Tijd om kennis te maken

Harm Jagerman

Harm Jagerman

Een goede biografie begint met een stukje over het leven van de persoon waarover het precies gaat. Ik beperk me tot de hoofdlijnen. 

Natuurlijk heb ik netjes de lagere school afgemaakt, de middelbare school doorlopen en een aantal studies gedaan. Belangrijker is wat ik als professional gedaan heb. Dat lees je hieronder. 

De IT-beheerder

De IT-beheerder

Rond de eeuwwisseling was ik werkzaam als helpdeskmedewerker. Vanuit die functie was het een logische stap om te beginnen aan allerlei cursussen voor het beheer binnen de IT-organisatie. Ik werd een IT’er. Een netwerk- en werkplekbeheerder. Mijn werkzaamheden voerde ik uit in loondienst.

De recruiter

De recruiter

Mijn werkzaamheden bij een internationale vacature website brachten mij in contact met de wereld van werving en selectie. Ik werd intercedent en daarna recruiter. Via een verzekeringsmaatschappij kwam ik uiteindelijk weer terecht in de IT-sector.

Van applicatiebeheerder naar...

Van applicatiebeheerder naar...

Ik heb gewerkt als functioneel applicatiebeheerder in een academisch ziekenhuis, als consultant en zelfs als online marketeer. Alle functies vonden plaats in loondienst. In 2012 besloot ik een eigen bedrijf te beginnen. Ik werd fotograaf. Daarna volgde andere avonturen, zoals het schrijven van teksten en het maken van ontwerpen.

En Toen?

In 2018 begon ik aan een groot avontuur. Het ontwerpen en opzetten van een webwinkel. Dit deed ik in opdracht. Tot en met oktober 2019 was ik verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van deze webshop. Ik besloot mijn vleugels uit te spreiden. Dit zorgt ervoor dat ik mijn diensten ook aan jou kan aanbieden!

Wat ik voor je doen?
Fotografie
0%
Tekstschrijven
0%
Website ontwikkeling
0%
Advies
0%
En meer

Dit formulier is momenteel niet beschikbaar

0
X