Search
Close this search box.

Vanaf nu is het anders

Voor mij was het een logische stap. Toch vond ik het nodig om de stap toe te lichten, want vanaf nu is het anders. Ineens is deze website “gevuld” met andere informatie en is een andere website website niet meer voorzien van de informatie die daar eerder te vinden was.

Eigenlijk is het heel simpel. De artikelen van de website van De Goede Huisvader zijn vanaf nu hier te vinden. Daarmee zal er weinig veranderen, want ik schreef de artikelen al onder mijn eigen naam. De Goede Huisvader ben ik zelf.

Bedrijfsactiviteiten

De Goede Huisvader verdwijnt niet. De website blijft bestaan. Alleen is het wel anders dan voorheen. De website staat in het teken van de bedrijfsactiviteiten.

In 2014 begon ik met De Goede Huisvader om te laten zien hoe het was als schrijvende en fotograferende huisvader. Naast deze werkzaamheden leverde ik zo nu en dan websites op voor klanten. Dit zou later gaan veranderen. Dat was in 2020. In dit jaar werd ik gedwongen de bedrijfsactiviteiten aan te passen. Dit in verband met een chronische ziekte. Geen levensbedreigende ziekte. Het is wel een levensbeperkende ziekte. Het gaat om chronische clusterhoofdpijn. Fotograferen was hierdoor geen optie meer.

In 2021 begon ik onder de naam De Goede Huisvader (Web Services) aan een nieuw hoofdstuk. Hosting en beheer van websites. Ook het ontwikkelen van nieuwe websites en het aanpassen van bestaande websites behoorde tot de mogelijkheden.

Een nieuw begin
Een nieuw begin.

Een nieuw begin

Het werd een nieuw hoofdstuk. Een nieuw begin. Dit combineerde ik met wat ik al deed onder de naam De Goede Huisvader. Was dat logisch? Was het logisch om web diensten te presenteren naast bijvoorbeeld artikelen over geschiedkundige onderwerpen? Was het logisch om over emancipatie te schrijven en vervolgens de aandacht te vestigen op diensten op het gebied van website of webshop ontwikkeling? Eigenlijk niet. Vandaar dat ik besloot om zaken te scheiden. Een nieuw begin dus.

Oude artikelen

Het was alleen de vraag wat ik deed met de oude artikelen. Dus het archief. Al eerder had ik een selectie toegepast. Daarbij maakte ik een keuze welke artikelen op de website gehandhaafd bleven en welke niet. Op basis van die selectie besloot ik al die artikelen “mee te nemen” naar deze locatie. Dus de locatie die je nu bekijkt. Waar mogelijk heb ik op de de website van De Goede Huisvader verwijzingen gemaakt, zodat je op de juiste locaties terechtkomt.

Ook interessant

240 miljoen pc's?

240 miljoen pc’s?

Volgens een berekening van Canalys zouden 240 miljoen pc’s na 2025 verdwijnen op de afvalberg. De ondersteuning door Microsoft van Windows 10

Lees verder »

Interessant artikel?

Is dit een waardevol of interessant artikel? Betuig je steun dan door dit artikel te delen via social media of ga een stap verder. Door een kopje koffie voor me te kopen! Dat doe je via de onderstaande optie.

Alvast bedankt!