Harm Jagerman

Over

Wie ben ik?

In het dagelijks leven ben ik digital creator. Dit houdt in dat ik me in de digitale wereld begeef, waar ik creaties maak. Daarnaast houd ik me bezig met fact checking.

Digitale creaties, dan moet je denken aan het maken van websites, het bewerken van foto’s en afbeeldingen en meer.

Maar hoe zit het nu, wie ben ik?

Naailes.

Loopbaan

Mijn wieg werd ergens aan het einde van de jaren zeventig van de twintigste eeuw neergezet in de mooiste stad van Nederland (Leiden). De verdere details zal ik je besparen. Wat belangrijker is: Ik beschik dankzij de uiteenlopende functies die ik vervulde over een ruime ervaring. Zo was ik werkzaam als IT’er, recruiter, consultant, website beheerder, online marketeer en (natuurlijk) als zelfstandige.

In 2010 besloot ik om een eigen bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Van mijn hobby (fotografie) maakte ik mijn beroep. In de eerste jaren combineerde ik dit werk met mijn functie als functioneel applicatiebeheerder in een ziekenhuis in het westen van het land. Later werd het een andere combinatie. Een combinatie tussen werk en privé. Ik werd huisvader naast mijn bestaan als ZZP’er. Vandaar dat ik begon aan De Goede Huisvader. Meer over mijn leven als schrijvende huisvader is te vinden via www.goedehuisvader.nl.

Digital Creator

Fotografie leidde tot andere opdrachten. Opdrachten op het gebied van websiteontwikkeling, het schrijven van teksten en veel meer dat zich afspeelde in de online / digitale wereld. Vandaar dat ik in 2020 besloot mezelf te presenteren als digital creator.

Naast digital creator ben ik ook fact checker. Dit project voerde ik aanvankelijk uit onder de vleugels van De Goede Huisvader. Later deed ik dit via deze website. In maart 2022 besloot ik de activiteiten elders onder te brengen. Ik hoop de website hiervoor binnenkort te presenteren.

De Goede Huisvader Web Services

Midden in de pandemie werd duidelijk dat het aantal foto-opdrachten terugliep en ik besloot de focus te verleggen op het ontwikkelen van websites. Iets dat ik daarvoor ook al gedaan had. Zo was ik tussen 2018 en 2019 betrokken bij het opzetten en het uiteindelijke beheer van een webshop voor een bedrijf gespecialiseerd in delicatessen.

In 2021 gaf ik er de voorkeur aan om de activiteiten op het gebied van websiteontwikkeling te combineren met website beheer en website hosting. Aanvankelijk deed ik dit via De Goede Huisvader Webhosting. In 2022 besloot ik de naam te wijzigen naar De Goede Huisvader Web Services. Meer informatie is te vinden via de website van De Goede Huisvader Web Services.